Maikku tuli käväsemään jälleen Irlannissa, ja huomaa muuten että on aiemminkin käynyt. Kysyi tuliaisia ja pyysin Italianpata-pussia ja paria pätkistä - sain molempia, tosin pätkiksiä tuli kolme pussillista, kun oon "joskus ennenkin pätkiksiä pyytänyt". Olipahan muuten Italianpata hyvää pitkästä aikaa (sitähän EI voi tehdä kuin pussista).

Suomessa on kuulemma ollut hurjan hyvät kelit ja kolmeakinkymmentä astetta lämmintä. Kerrankin ei haittaa että Irlannissa on kesällä viileämpi, mulle täkäläinen n. 22 astetta käy paljon paremmin kun 30 astetta. Aurinkoa en kylläkään ole saanut, kun en töitten jälkeen jaksa mihkään ulos mennä, ja viikonloppuna ei ole aikaa istuskella puistoissa (tai siis, ei jaksa istua). Tänään tosin oltiin reilu tunti terassilla, ja juotiin limpparia, tuuli kovasti ja pelotti että kohta lähtee lasi tuulen mukana. Eipä onneks lähtenyt mutta muutama tuoli kyllä kaatusi. Käytiin myös kattomassa uusi Shrek 3D:nä, suosittelen kaikille! Kolmas leffa oli mun mielestä melkosen huono, mutta tää neljäs oli kyllä hauska.

Nyt on taas muutenkin paljon sellasia leffoja tulossa mitkä kuulostaa hyviltä, taidan pitää viikonloppuna elokuvateatteripäivän ja käydä kattomassa 3-4 leffaa. Kovin kätevä tuo elokuvakortti kun ei tarvitse maksaa kun 20€ kuussa ja saa käydä kattomassa niin monta elokuvaa kun tahtoo. Ei harmita jos vahingossa valkkaa jonkun tylsän (Prince of Persia), huonon (The wolfman) tai suorastaan surkean (Greenberg) leffan, kun ei periaatteessa maksanut siitä mitään.

Kahden viikon päästä tähän aikaan pitäisi olla muuten Suomessa, nyt on jo ostettu paita Tiinan häihin, enää puuttuu housut ja kengät sekä mahdollisesti laukku + tietysti sopivat meikit. Niin ja lahja. Ja varmaan muutenkin pitäisi ruveta päättämään kenen luokse Helsingissä koittaisi päästä yöpymään ja mitä muuta sillä reissulla tekisi. Kovin on vaikeaa taas..