Ohoh, jäi tämä kirjottelu nyt näköjään turhankin pitkäksi aikaa. En nyt tiedä onko mitään ihmeempiä tapahtunut, sitä perusjuttua, töitä lähinnä vaan. Budapestin kuvatkin on vielä näyttämättä, mutta kaipa ne vielä ehtii. Hieno reissu se kyllä oli, ehdottomasti!

Joulun olin tavallaan reissussa, 24. päivä menin Katille, siellä syötiin suomalaisia jouluruokia, kinkkua ja lootia. Hyvää oli ja maha tuli ihan ylitäyteen. 25. sitten menin Riinalle, ja siellä sai vähän erilaista ruokaa, kalkkunaa ja kastiketta, parasta kalkkunaa kylläkin mitä oon koskaan syönyt. 26. päivä sitten menin viimein kotiin ja ulko-ovella oli odottamassa jouluyllätys, taksikuski oli tuonut kortin ja lahjan. :)

Tänään sitten pitäisi juhlia Uutta Vuotta, saa nähdä mitä se tuo tullessaan. Tämä vuosi on ainakin tuonut tosi paljon muutoksia ja oon oppinut tosi paljon kaikkea kaikesta ja kaikista. Ja itestäni ennen kaikkea. Ensi vuodelle on jo kovasti suunnitelmia, tammikuussa lähtään Katin kanssa Pariisiin kahestaan, helmikuussa sitten tiedossa Suomen reissu, hollantilainen kaveri tulee mukaan. Sen lisäksi on jokunen muukin reissu suunnitteilla vuoden ajalle, eli tekemistä pitäisi piisata.

Lupaan näin Uuden Vuoden kunniaksi nyt sitten taas vähän aktiivisemmin päivitellä tätäkin, ettei kokonaan unohdu. Ettekä kokonaan mua unohda. ;)