Jaaha, niin se vaan aika on lentanyt, etta on jo uusi vuosi ja uudet kujeet. Anteeksi teille kaikille etten ole pitanyt teita ajan tasalla taman paikan tapahtumista. Toisaalta, _oikeesti_ taalla ei oo tapahtunut mitaan ihmeempia.

IBM:lla olen tosiaan nyt toissa, tanaan sain ihan oman tietokoneen. Eli siis tornin, nappaimisto ja naytto on ihan vaan lainatavaraa. Ens viikolla sitten viimestaan pitaisi olla jo ihan oma tyopiste ja oikeat tyot kunnolla kaynnissa. Tahan mennessa on ollut lahinna vaan koulutusta ja puheluiden kuuntelua.

Oli kivat vapaatkin tuossa joulun tienoilla, jouluvapaat alkoi vasta 23. paiva, mutta sitten kavinkin toissa 27. paiva, sen yhden paivan verran, ja heti peraan 5 paivaa vapaata. Ja nyt tanaan siis ekaa kertaa tana vuonna toissa. Siis viela kokonaisen 75 minuuttia.

Kaikkihan varmaankin muistaa etta enaa 17 paivaa niin tama tytto ampasee Suomeen. Italialainen kaveri, Cosi, on myoskin lahdossa, vaikka mikaanhan ei ole varmaa ennen kuin ollaan molemmat lentokoneessa. Suunnitelmissa on nyt talla hetkella yopya Valkealassa, Lappeenrannassa ja Tampereella kyseisessa jarjestyksessa. Ainiin, Jari ja Maria, enhan vaan oo ehtinyt kysya mahtuuko teille yoksi? :P

Niin, ja kaydaanhan me myos piipahtamassa Helsingissa, Lahdessa ja Imatrallakin, eli ihan suht kiireista tulee. Ja siis myos Kouvolassa ja Kuusaalla, mutta niitahan ei lasketa..

Hyvaa uutta vuotta kaikille! Ja hyvaa joulua hieman myohassa.. Ja onnea Markolle!!!!!