..kellä on vahvin lääkitys. Ja siis miuta kyllä ainakin hihityttää. Siis nyt. Keskiviikkoaamuna klo 5 hieman sattu kurkkuun. Pari tuntia myöhemmin sattu jo enemmän, siitä pari tuntia enkä enää voinut edes niellä ilman että piti pidätellä kyyneleitä. Torstaiaamuna sattu ihan yhtä paljon -> lääkäriin -> antibioottikuuri. Mutta sain ainakin sini-valkosia pillereitä, jos jotain positiivista pitää etsiä. Tosin parin ekan pillerin nieleminen oli melkosen työn ja tuskan takana kun en edes vettä oisi uskaltanut juodan kun tiesi että se sattuu. Mutta nyt alkaa jo olla normaali olo, enää tämä päivä lääkekuuria jäljellä ja sitten ollaan taas terveiden kirjoissa. Siis fyysisesti.

Viikonloppu meni taas kuin siivillä. Perjantaina käytiin katsomassa Blood Diamond, hyvä leffa, suosittelen muillekin. Ihan vaikka vaan koska siinä näyttelee Leonardo.. :P Lauantaina sitten kävästiin keskustassa ihmettelemässä ja vähän tuhlaamassa rahaa, sitten kiireellä äijän luo ennen kuin englantilaiset ja irlantilaiset rugby-fanit valtas koko kaupungin. Telkkarista sitten katottiin kuinka Irlanti kyykytti Englantia ihan 6-jolla. Tai siis voitettiin 43-13, but you get the point. Sunnuntaina sitten käytiin puistossa ja merenrannalla kävelemässä. Romanttista, eikö? Niin miustakin, _jos_ ei olisi satanut vettä.. :P

Niin, lauantain keskustan reissulta mukaan miulle tarttu tämmönen:
415580.jpg
Pahoitteluni kuvan huonosta laadusta, mutta IBM:n koneilla ei kuulemma tarvita mitään kunnollisia kuvankäsittelyohjelmia..

Ja samantien nyt sitten enemmänkin noita kuvia, alotetaan vaikka Suomen reissusta..

357080.jpg
Luistelua Helsnkiläiseen malliin.. Miunkin kyllä tekis mieli päästä luistelemaan pitkästä aikaa..

357087.jpg
Tää on se kirkko jonka nimeä en muista koskaan.. Ihmiset joilla muisti toimii, kertokaa nimeä. :)

415587.jpg
Sit tää ois niinkun vaan joku yökuva joka vois olla vähän paremminkin onnistunut..

415588.jpg
Poislähtiessä oli niin nätti ilma että oli pakko ottaa kuvia koko matka.. Tässä Suomi..
415589.jpg
..ja tässä Norja.

415591.jpg
Tämä oli täällä lähimpänä valkosta maata. Ja tuokin vaan pelkkää huurretta. Mutta olipahan edes vähän aikaa valkonen maa.

415593.jpg
Howth toissa lauantaina. Howth sijaitsee pienellä Välimeren saarella, lämpötila about 24 astetta kuvan ottohetkellä. As if.. Siis Howth on tuossa puolen tunnin junamatkan päässä keskustasta, lämpötila kuvan ottohetkellä ehkä noin 7 astetta. Mutta ainakin aurinko paistoi..

415602.jpg
Lisää Howthia.

415605.jpg
Ja vielä vähän.. Oon muuten kahesti käynyt tuolla Howthissa eikä se miun mielestä yhtään näytä Irlannilta, enemmän tosiaan joltain etelän merenrantakylältä.

415583.jpg
Eiliseltä puistoreissulta, eihän siellä ihan koko aikaa satanut, välillä ainoastaan ennen ja jälkeen tämän kuvan.. :P

415582.jpg
Kaunista.. No comments.

415585.jpg
Tuo on muuten aika historiallis-painotteinen puisto, siellä taisteltiin jostain joskus 1000-luvulla, ja suurin osa noista rakennuksista, yms. mitä sieltä löytyy on roomalaisten rakentamia.

Ja koska kaikki varmasti tahtoo, niin vielä tämä..
415599.jpg