Okei, kokeillaanpas saanko kuvia tahan nakymaan..

196823.jpg
Tassa on meidan talo, ja Liettualaisen kamppiksen auto pihassa.

196800.jpg
Talo takaa. Miun huoneen ikkuna on ylhaalla vasemmalla, talon toiseksi suurin huone.. :-P

196811.jpg
Ja meidan keittio, mie oon ihan rakastunu tahan huoneeseen, en oo koskaan nahny niin isoa ja hienoa keittiota.

Ja mullahan oli tosiaan synttarit perjantaina, yksi ryppy tyli taas lisaa. Pidin pienet juhlat sen kunniaksi, yhteensa noin 50 ihmista kavi tuossa yllaolevassa talossa ja lahinna keittiossa illan ja yon aikana, ekat tuli yheksalta illalla, vikat lahti puoli seittemalta aamulla. Mutta oli tosi kivaa, mitaan ei varastettu (jos jatetaan huomioimatta nelja rullaa vessapaperia..?!?!) eika ketkaan tapellu.

196784.jpg
Tassa kuvasatoa illalta, tassa nakyy paikalla olleet suomalaisetkin, vasemmalta Aiyte (Ranska), jonkun poikaystava (Muistaakseni Saksa), Severine (Ranska), Riina, Tommi ja taustalla kolmas suomalainen jonka nimea en nyt tilapaisesti muista.

196793.jpg
Tassa sitten Chris ja sen ystava (molemmat edusti Irlantia) ja Franc (jalleen Ranska).. Kerroinkos etta taalla on ehka puolet porukasta ranskalaisia?

196787.jpg196821.jpg
Tassa on miun kamppikset, lahes kaikki. Ylhaalla Ellis (Hollanti) miesystavansa Brendanin kanssa ja alemmassa kuvassa Katja (Saksa). Kivoja kamppiksia. :)

196788.jpg
Tata nakya ihmettelin joka kerta kun kavin perjantain aikana vessassa. Kukaan ei tiennyt kenen kaljat oli meidan kylpyammeessa, mutta toivottavasti ne edes pysyi kylmana siella. Jaakapissa ei ollut tilaa kaikkien juomille.

Mutta tassahan tata oli talle kertaa, ensi kerralla taas lissee. :)