Joo, työaika loppuu noin minuutin päästä, oottelen että pääsis bussille ja kotiin. Väsyttää ihan älyttömästi, toissayö meni myrskytuulta kuunnellessa, pelkäs ja odotti että millon se tuuli paukauttaa ikkunan sisään. Viime yö taas meni siinä kun muka oli taas oppinut valvomaan pitkään ni ei sitten nukahtanutkaan ajoissa.

Meillä alko tällä viikolla työvuorosysteemi, tosi rankka tosin. Kaks tulee puol tuntia myöhemmin hommiin kun muut, ja minä siis yllättäen ekalla viikolla toinen onnellinen. Mikään muu ei tässä muutu paitsi se, että saan nukkua puol tuntia pidempään. Työpaikalla kuitenkin oottelen sitten aina saman verran sitä bussia että pääsee kotiin.

Tänään oli hauska työmatka, käytiin tankkailemassa autoa, ja kuski osti mulle ihan oman limpparipullon, ja sit sen jälkeen lähettelin sen puolesta tekstiviestejä. Se on ihan hauska mies, sellanen vähän varaisä, ainakin se tuntuu kuvittelevan. Varmistaa aina että kaikki on hyvin ja että kaveritkin pärjäilee. Onhan se hyvä että on joku kattomassa perään. Se soittaakin aina jos en mee töihin vaan oon kipeenä, varmistaa että oon edes elossa.

Kävin lauantaina Lean kanssa Dundalkissa, Droghedassa, joka on puolimatkassa, oli lunta valkosenaan tienpientareilla mutta Dundalkissa sitä ei ikävä kyllä ollu. Kylmä kuitenkin. Kiva reissu oli, pääsi vähän relaamaan maaseudun rauhaan täältä kiireen keskeltä. Metsään olisi vaan ikävä, ongelle kiven päälle istumaan aamu viideltä. Ehkä tässä taas joskus.

Nyt kotiin, pitää pyykkiäkin pestä..