Puoltoista viikkoa oon nyt asunu tossa uudessa kodissa, ja viihdyn noin neljä kertaa paremmin kun aiemmassa paikassa. Vuokraisäntä on ihan huippu, auttaa jos apua tarvitaan ja on paikalla sovittuun aikaan. Muuten sitten antaa olon talossa mennä painollaan. Kokemusteni perusteella uskallan melkein luvata että nuoret vuokraisännät on rennompia ja reilumpia kuin vanhemmat.

Kämppiksetkin on kivoja, paljon kivempia kun edelliset. Oon itekin rentoutuneempi noitten seurassa, johtuu osittain varmasti myös siitä että nyt on vaan kaksi kämppäkaveria ja nekin molemmat poikia kun ennen oli neljä kämppistä joista kaksi tyttöjä joiden kanssa en ihan ollut samantyylinen. Poikien kanssa on paljon rennompaa asua.

Tuolla talossa muuten Irlantilais-Chris soittaa kitaraa ja tekee omia biisejä, joten ehkä miekin taas jossain vaiheessa rupeen rämpyttelemään, you never know. Irkku-Chris pääsi myös levyttämään oman levyn. Tosin sekin ainoostaan siksi että Kiinalais-Chris opiskelee musiikin tuottamista ja saa koulussa käyttää studiota. Mut ois se kyllä hienoa päästä tekemään oma levy. Tai asua samassa talossa tulevan/tulevien julkkisten ja multimiljardöörien kanssa..

Kuvia talosta ja uudesta huoneesta en oo vielä jaksanut ottaa. Kamera on kyllä ollu esillä mutta on oikeesti tosi rankkaa a) osottaa kameralla kuvattavaa kohdetta ja b) painaa laukasijaa että sais sen kuvan otettuakin. Mutta pian toivottavasti kuvia.. Tai sitten Tiina joudut ottamaan ne kuvat mun puolesta sillon kolmen viikon päästä..