Kaytiin eilen Maijan kanssa vahan ottamassa kuppia perjantain kunniaksi. Mulla on taalla tuo juominen maarallisesti laskenut, illan aikana ei oikein voi juoda kuin about 3 pinttia, kun se kalja alkaa tokkia ja kun drinkit on niin kalliita niin siihenhan se sitten loppuukin. Mutta eilen sitten juotiin ihan ilman pubiin menoa, kavin juhlan kunniaksi ostamassa ihan pullon kaupasta ja sita sitten tyhjentelin illan myota. Ja voin ihan oikeasti sanoa, etta nyt on taas eka krapula noin 5 kuukauteen. Ja ei se niin kivaa olekaan, mutta kai sita aina tuollai noin puolen vuoden valein vahan voi..

Tanaan on taalla kylla tosi natti ilma, aurinko paistaa ja on tosi kevaista. Tulin ihan keskustaan asti. Mutta tietenkaan mie en uskalla lahta kulkemaan esim. ilman kaulaliinaa ettei tuo tauti taas kerran sitten paase iskemaan takaisin. Nuo tan hetkiset laakkeet tuntuu kylla tepsivan, krapulaa lukuunottamatta olo on ihan ok. Ja aiti, laakarilta tarkistin, naitten laakkeitten kanssa saa ottaa tuota alkomahoolia, ei overiksi asti mutta hieman.

En muuten sitten tanaan(kaan) saanut nukuttua seitsemaa pitempaan, sangyssa jaksoin kuitenkin makailla johonkin puoli yheksaan asti ennen kun raahauduin suihkuun ja siita sitten kohti kaupunkia. Haukotuttaa vaan vielakin vahan. Mutta josko tama tasta..