Onneksi ei tarvinnut tehda enaa talla viikolla yovuoroa, mie olin niinkun elava kuollut perjantaina. Kun ei osaa nukkua puolen paivan jalkeen niin ei vaan osaa.

Mie oon koittanut miettia mita teille pitas kertoa taalla elamisesta, mutta se on vahan vaikeaa. Tuntuu ettei taalla oikeastaan tapahdu mitaan mainitsemisen arvosta. Ihan normaalia elamaa, aamulla ylos ja toihin, iltapaivalla a) salille, b) kauppaan tai c) kotiin. Tosin aina joskus kun joku (Riina! ;) saa miut ylipuhuttua, yksi tuopillinen olutta jossain pubissa. Eilen mentiin Riinan kanssa toitten jalkeen pubiin yksille ja satuttiin samaan paikkaan kun tan firman ruotsalaiset miespuoliset henkilot. Ei sentaan tappelua saatu aikaan, mutta ihan hauskaa oli silti. Vaikka mokomat ruotsalaiset ei selkeestikaan vois vahempaa valittaa suomalaisista..

Lauantaina sitten Dubliniin. Belfastiin asti en oo vielakaan paassy, pakko yrittaa tassa lahiaikoina uudestaan.

Ainiin, ens viikolla on Halloween, vahan jannittaa mita tapahtuu. Meian asutusalueella asuvat muksut on kylla ihan ok, mutta eihan sita koskaan tieda mita niille tapahtuu kun ne on sokerihumalassa ja niilla on ilotulitusraketteja..

Mutta nyt toihin!