Yllatys yllatys, taalla sataa vetta. Kovin moni on vaittanyt etta se on normaalia, mika onkin kylla totta tuossa talven ajan, mutta tata ennen on enemmankin aurinko paistanut. Mutta tanaan siis sataa. Mika ei haittaa allekirjottanutta juurikaan, koska taksilla ajattelin muutenkin suhauttaa kotiin. Piti vaan tulla kaupunkiin maksamaan laskuja (pyh) ja surffaamaan netissa.

Ylihuomenna saa taas rahaa, jotenkin tykkaan naista kerran viikossa maksettavista palkoista, just kun saa edellisen lahes tuhlattua, tulee jo uutta putkeen. Kuukausipalkat sun muut taas oon aina osannut tuhlata jo ekalla viikolla.

Ensi viikonloppuna oisi suunnitelmissa menna Belfastiin. Yritan olla hankkiutumatta hankaluuksiin ja mellakoihin, ihan niinkun aina muulloinkin.

Rupesin toissa muuten soittelemaan Britannian markkinoita Suomen ohella, puhun siis 90% ajasta englantia. Huomenna tosin pitaa soittaa Walesiin, eli en luultavasti tajua sanaakaan mita ne siella sanovat. Mutta ei se mitaan. Britit on ihan suht ok, tosin vitsit on huonoja. Arvatkaa vaan montako kertaa seuraava keskustelu on kayty (englanniksi tosin): "Mista olet kotoisin?" "Suomesta" "Aa, puhut paljon paremmin englantia kuin mina suomea". Seuraa kohteliasta naurua ja siita johtuva lisamyynti. Siispa kaikki on tyytyvaisia.. :-P