Siis tänään on täynnä 6 kuukautta ja 4 päivää yhtenäistä Irlannissa asumista. Yhteensä laskien edellisen pidemmän reissun ja ne pari lomareissua oleskeluaikaa kertyy jo viikko-pari vajaa vuosi. Aika kuluu hurjaa vauhtia, hyvä että itse pysyy ajasta selvillä.

Mie oon miettinyt ja pohtinut, ja tulin siihen lopputulokseen että en nyt vielä rupea uutta työtä ottamaan. Viihdyn tässä työssä vielä(!) enkä mitenkään innolla ajattele uuden työn hyvin luultavasti vaatimaa muuttoa lähemmäs keskustaa/keskustaan. Ja totta puhuen se 1000 euron bonus marraskuun alussa houkuttelee myöskin. Ja ajattelin että paremmaltahan se näyttää että on ollut ainakin sopimuksen loppuun asti hommissa..

Maikku oli miulla kylässä viikonloppuna, eka Suomen vieras siis jo käynyt. :) Oli toivottavasti kiva viikonloppu, tiedän ainakin kaksi äijää jotka ei enää muusta miulle melkein puhukaan kun mein pikku-Maikusta. :P Sattu onneksi lauantaiksi hyvä keli niin pystyttiin kävelemään ehkä ennätysmäärä kilometrejä ympäri keskustaa. Ja käytiin elokuvissakin katsomassa Hot Fuzz. Jälleen yksi leffa joka kannattaa katsoa.

Ensi viikolla sitten Jaana ja Mikko vuorossa, katsotaan mitä silloin tapahtuu! :)