Joopa joo, se ois taas perjantai. Siis se on hienoa että on PERJANTAI, eli työviikko on taas takana. Tai siis virallisesti vielä oisi töitä tänään 5,5 tuntia jäljellä, mutta sattuneesta syystä en tänään tee yhtään töitä. En ota yhtäkään puhelua enkä juurikaan edes puutu sanaan "työ" vaikka työpaikalla olenkin. Yksi tiimin jäsen on tänään lomapäivää viettämässä, ja käskystä tiimin uudet kaverit valtasivat tuon miun koneen ja ekat pari tuntia mie vaan istuskelin ja ärsytin ihmisiä jutuillani. Nyt sitten sain tämän koneen käyttööni, mutta töitä en voi tehdä kun nuo uudet käyttävät miun tunnuksia. Siispä koko päivä surffailua. Mutta sehän on vaan positiivista, pehmeä lasku viikonloppuun.

Mikä tänään sitten vituttaa? Eilen otettiin vähän äijän kanssa yhteen. Tai ei edes kunnolla, vaan puhelinta apuna käyttäen. Äijällä oli huono päivä, ja illalla _yhdeksän_ aikaan soiteltiin, ja se kysy miulta jotain yksinkertaista. En sitten siihen _yhdeksän_ aikaan enää toiminut ihan täysillä (en olisi edes omaa nimeäni osannu sanoa), ja äijä siitä suuttui, sanoi ettei kannata edes jutella miun kanssa kun en osaa mitään sanoa ja löi luurin korvaan. Soitin sitte perään että mitäs vittua, sama tarina ja luuri korvaan. Miun sit piti päästä sanomaan viimenen sana, soitin uudestaan ja sanoin että jos miut tahtoo hirveen vihaseks ni kannattaaki lyödä luuri korvaan. Ja sit MIE löin luurin sen korvaan. HAH. Mutta ei se kyllä oloa hirveesti parantanut..

Tänään nyt kuitenkin olen jo saanut yhden anteeksipyyntötekstarin, eli ei mitään lopullista riitaa kuitenkaan onnistuttu saamaan. Omalla sairaalla mielelläni kuitenkin melkein toivoin että olisi suuttunut ja jättänyt. Minäkö muka sitoutumiskammonen..?

Kiitokset muuten Marja kommentista, mie tiesin että se lähetystö on jossain Stephen's Greenin lähellä, ois vaan voinut ottaa päähän lähtä sieltä etsimään, se puisto kuitenkin on ihan hyvän kokonen.. Ja jotenkin miulla ois varmempi olo jos pääsisin rekisteröitymään lääkäriin ennen kun oon kipeenä, muuten ne vois vaikka sanoa ettei niillä just esim. oo tilaa uusille potilaille. Dundalkissa asuessa rekisteröidyinkin ja kiltisti maksoin sen 40 euroa vartin juttelusta lääkärin kanssa. Pitää ruveta soittelemaan lääkärilistaa läpi ja kysellä tarviiko mihinkään rekisteröityä. Voihan se olla vaikka täällä Blankkarissa tapana ettei tarvis..

Mutta nyt takasin nettisurffailun pariin..