Mua niin ärsyttää nyt toi paikka missä asun. Oon kyllästynyt Blänkkäriin, täällä ei oo muuta kun shoppari eikä sinnekään jaksaisi mennä kun siellä kuluu rahaa niin hulluna.. Mua ärsyttää että jos tahtoo lähteä keskustaan, saatika johonkin suuntaan keskustasta, menee jo pelkkään keskustaan matkaamiseen vähintään 40 minuuttia.

Mua myöskin ärsyttää noi ihmiset joiden kanssa asun. Oli ihan jees kun siellä asui se espanjalainen tyttö, mutta nyt kun hän lähti ja tilalle tuli vielä yksi ruotsalainen.. Ja kun nuo joiden kanssa asun on vaan niin ärsyttäviä ja suoraan sanottuna tyhmiä. Oikeesti, jos tiedät että vessan avain ei toimi kunnolla ja lähes aina jää lukkojen taakse jumiin, niin _mikä_ihme_saa_aina_vaan_uudestaan_lukitsemaan_sen_oven?!?! Tai jos tietää että jotkut käy nukkumaan aikasin, niin miksi yhden pitää sitten tuoda kavereitaan taloon ja juosta niiden kanssa yläkertaan ja sitten siellä jutella normaalia kovemmalla äänellä?

Ja ärsyttää toi vuokraisäntäkin, se ilmottaa kolme tuntia etukäteen että on tulossa hakemaan vuokran. Ja sitten on ainakin tunnin-kaksi myöhässä ilmottamastaan ajasta. Ja ei kiinnosta pätkääkään missä kunnossa talo on. Jos jostain valittaa tai huomauttaa niin kommenttina on että "tehän voitte sen itse korjata/hoitaa/ratkaista" eli suomeksi maksaa itse vaikka kyseessä olisi minkälainen asia.

Että ei sitten muuta kun uutta kämppää ettimään, onneksi kesäkuun alussa onkin se pakollinen 6 kuukautta mennyt tuossa kämpässä..