Nyt on jo kulunut kuukausi siita kun laksin Suomesta, en tajua miten aika kuluu nain nopeaan.. Kuukauden kunniaksi paatin listata asiat joita kaipaan eniten. Perhetta, sukulaisia, ystavia ja kavereita ei tietenkaan lasketa tahan mukaan, olette listan ykkosina. Mutta tassa tama lista:

1) Ruisleipa (kunnon ruispalat ois kylla ihan herkkua..)
2) Juusto (kunnon kontti juustoa, eika noita tyhmia 5 siivua juustoa/paketti)
3) Salmiakki (Saksalaiset ryostaa miun salmiakkipurkkavaraston ihan tyhjaksi..)

Paatin tehda tassa tallaisen pienen jaon, koska tiedan etta kaikki tahtoo lahettaa miulle juttuja.. Siispa, jos olet perheenjasen ja luet tata, laheta miulle kontti juustoa. Jos olet ystava, laheta pikku pussi ruispaloja. Jos taas lukeudut sukulaisiin tai kavereihin, laheta salmiakkia. ;)

En mennyt Belfastiin viime viikonloppuna, sato vetta lauantaina ja teki mieli vaan maata sangyssa. Ehka johtuen myos perjantaisesta illasta ulkona.. Jos huomenna on hyva ilma, kayn jossain ja otan kiveja kuveja.

Tanaan sai ensimmainen (ja toivottavasti ainut) eparehellinen potkut. Tyyppi hyvaksyi tilauksia soittamatta asiakkaille ja pisti itselleen lisamyynnit etta ansaitsisi enemman rahaa. Se sitten yllattaen saatiin kiinni ja tan paivan jalkeen ei oo enaa tahan firmaan asiaa.

Miulla oli eilen tahan mennessa paras paiva, 33 lisamyyntia = 66 lisaeuroa. :)

Ulriika, mie en saa millaan aikaseks kirjotettua sahkopostia, koska siun veli on Dubliniin matkalla? Pliis, pista miulle sahkopostia.
Tiina, alustavasti toi aika kuulostaa hyvalta, pitaa viela varmistaa lahempana ajankohtaa.
Aiska, kiitoksia viestista, mie koitan pistaa sahkopostia kunhan ehdin.

Niin ja muuten, jos kukaan on lomakohteen tarpeessa, tervetuloa tanne, pistakaa vaan viestia viikkoa ennen niin osaan varautua. :)