Kaksi viikkoa aikaa loytaa uusi paikka missa asua. Netista loytyy kylla ihan kivasti noita paikkoja oikealta alueeltakin, ajattelin kuitenkin odottaa huomiseen ennen kuin alan soittamaan. Toista kun voi soitella ilmaseksi ja itellani on vaan 5 euroa kredittia jaljella enka jaksa vaivautua menemaan tuonne kioskille ostamaan lisaa. www.daft.ie on muuten osote, jos joku tahtoo tietaa ja/tai joskus tarvitsee kamppaa mista pain irlantia tahansa.

Pitaisi myos menna Penneysiin/Dunnesiin etsimaan hienoja sivistyneita vaatteita, uudessa tyopaikassa kun on nimittain pukeutumissaanto. Ma-to on hienojen vaatteiden paiva, eli suorat housut ja jakut ja kaikki (pitaa opetella tekemaan nuttura, ja hankkia kunnon sihteeri-silmalasit ;) ja perjantaisin on sitten "smart casual" eli melkein normaalivaatteet, mutta silti siistit. Ja mulla ei oo yhtaan mitaan edes siistiin viittaavaa vaatekaapissa!

Tiedan, etta ootte odottaneet hermoja raastavan viikon tietoa siita mihin mie nyt sitten oon muuttamassa. Yllari-pyllari lahtee (muistaakseni) Jaanalle, muutan nimittain ah-niin-ihanaan Irlannin paakaupunkiin Dubliniin. IBM:lle lahden tukemaan asiakkaita ongelmien kanssa, kiitos muuten Jarille tuosta tyosta, mainitsin haastattelussa etta miun isovelipa tietaaki tietokoneista kaiken ja on (muka) miullekki jotain kertonu aiheesta. Ne oli ihan haltioissaan, ja siihen kun viela lisasin etta osaan kayttaa Wordia ja surffata netissa ni ne oli ihan sulaa vahaa. Eli siis Jaana, pistahan osotetta niin katotaan mita posti siulle tuo..

4. joulukuuta siis alkaa koulutus, siihen mennessa pitaisi loytaa kamppa, muuttokuskin sain jo varattua. On se hyva tuntea ihmisia jotka seurustelee henkiloitten kanssa joilla on auto. Eiks jeh, Riina? ;)

Niin, ja nyt vaikuttaa silta etta tanaan pitaa varata lento Suomeen. Huomiseen puoleenyohon mennessa kun varaa lennon, saa meno-paluun 20 euroon. Eli nyt kaikki akkia varaamaan lentoja tanne! Viela ehtii! Mutta siis, Suomeen olisin nailla nakymilla tulossa tammikuun 19. paiva, perjantaina. Luultavasti tuon myos kaverin mukana, Cosi sano etta tahtoo nahda miten kylma Suomessa on. Takasin pitaa varmaan lennella jo 22. paiva, maanantaina, mutta jos (kun) vuokraan auton Suomessa, paasen nopsempaan sanomaan moit mahd. monella. Mihinkas kaikkialle pitas lahtea kaymaan? Kertokaa ihmeessa niin koitan saada jonkunlaisen alustavan aikataulun tehtya. Tampere nyt ainakin on suuntana, luonnollisesti thanks to Ryan Air. Niin, Valkeala myoskin. Mita sanoo Helsinki, Lappeenranta, Imatra, Lahti ja kaikki muut, tartteeko kayda kylassa? ;) Yopaikkoja otetaan myos vastaan. Kaksi meita on ainakin matkassa, en usko etta enempaa, mutta saattaa olla etta matkustan myos yksin. Kivaa suunnitella tuota matkaa, toivottavasti ei tarvitse sita perua. Rahallisesti se ei haittaa, 20 euroa ei kuitenkaan ole iso summa, mutta olisi kiva paasta teita kaikki moikkaamaan pitkasta aikaa.

Ja niin muuten, sain ekan joululahjan. Kiitos Jorma & Tuija!