Joo, vähän tossa lauantaina sateli, irlantilaisille se on ilmeisesti suuri järkytys, että tässä trooppisen kuivan ilmaston maassa joskus tihkuu vähän enemmänkin. 76,2mm vettä yhtenä päivänä, viemärit ei ilmeisesti (yllättäen) vetänyt kaikkea ja näky oli tälläinen:

87527653.jpg

Suorastaan harmittaa että lähinnä nukuin lähes koko päivän enkä nenääni edes pistänyt etuoven ulkopuolelle. Sunnuntaina ei onneksi sen enempää enää satanut, mitä nyt pitkin päivää vähän ripsi, muuten oisin varmaan päässyt veneellä tänään töihin.

Muutenhan täällä ei taas oikein mitään uutta oikein ole tapahtunut. Perjantaina juhlistettiin Ainon synttäreitä ja ensi viikonlopusta alkaakin sitte läksiäisjuhlien putki. Kolmena viikonloppuna on kavereiden läksiäisiä. Viimeisiin niistä en tosin pääse, Maikku on tulossa kylään ja aateltiin vuokrata auto ja lähteä vähän kotiseuturetkeilemään. Toivottavasti silloin on paremmat kelit kun nyt. Tosin, tänä kesänä ei sentään vielä ole satanut 80:nä päivänä peräkkäin (vai 60:nä?) niinkun viime kesänä. Irlantiin ei siis kannata tulla rusketusta hakemaan..

Mutta onhan täällä kaikkea hyvääkin, ei kai sitä muuten täällä vieläkin olisi. Suurin osa ihmisistä on tosi mukavia ja ystävällisiä, tapaa ihmisiä ympäri maailmaa, pubeja on paljon ja varmasti jokaiseen makuun, ja olut on tietenkin hyvää. Kohta on jo kaksi vuotta tässä maassa takana, ja alkaa olla vaikea ruveta erottelemaan että mikä täällä kiehtoi sillon kun tänne muutti ja mikä on saanut pysymään näin kauan ja millä vieläkin jaksaa.

En nyt ole Suomeen muuttamista tietenkään kokonaan haudannut, en kyllä muuallekaan muuttamista. Osaltaan se, että täältä on helpompi ja halvempi matkustaa ympäriinsä, vaikuttaa siihen ettei ainakaan vielä ole hoppu Suomeen. Toisaalta, lupasin itelleni että ennen joulukuista Suomen lomaa en ulkomaille matkusta. Kyllä vähän ajattelin ja suunnittelin, että esim. Skotlanti ja Wales ei periaatteessa ole ulkomaita, tuossahan ne on pienen lammen toisella puolella.

Töistä en oikein osaa nyt kovin paljoa päivitystä antaa, kovasti on hommaa ollut, toisaalta on tosi mielenkiintosta kun joka päivä oppii uutta, miten tehdä raportteja ja pääsee kokeilemaan erilaisia johtamistyylejä vaikken mikään varsinainen pomo olekaan. Ja lisäksi, joka päivä oppii itestään työntekijänä ja mahdollisena johtajana asioita joita osaa ja asioita joita ei välttämättä niin hyvin.

Niin tosiaan, joulukuussa olen tulossa Suomeen, joulu ja uusi vuosi ekaa kertaa sen maan kamaralla kahteen vuoteen. Kieltämättä vähän jännittää, tässä on tottunut jo siihen ettei joulua ja uutta vuotta sikäli juhlita, ainakaan samallailla kuin sillon kun asui vielä kotona. Saa muuten nähdä venyykö kahen viikon loma sitä ennen vielä yhdellä viikolla Suomessa, saatan päästä viikoksi Helsinkiin hommiin, mikä nyt ei olisi mitenkään ikävää vaihtelua.

Mutta nyt meen varmuuden vuoksi pumppaamaan kumiveneen aamuksi!