Tuli taas vähän taukoa tähän kirjoitteluun. Viikonloppuna olin vaihteeksi vähän ulkona, mutta en edes oikeasti juonu paljoa. Maanantaina käytiin poliisiasemalla antamassa lausunnot siitä pyssyselkkauksesta, reissu meni sen verran myöhäseksi että ei bussit enää kulkeneet -> poliisiautolla kotiin. Eka kerta muuten, mutta oli sen verran kivoja poliiseja että vois sitä vielä uudestaanki.

Maanantaina iski sitten flunssa, mihin ei varmastikaan auttanu ne pari tuntia poliisiasemalla oman sängyn sijaan. Mittasin kuumeen kun pääsin lopulta kotiin, 37 astetta mikä mulle on aika paljon kun ei koskaan oikeastaan ole kuumetta. Olin onneks jo aikasemmin päättäny että pidän vapaapäivän ni ei tarvinu sitä miettiä. Vapaapäivä oli ihan fiksu ratkasu, aamulla heräsin ja hyvä että sain henkeä, oli nenä ihan tukossa ja kurkku täynnä limaa. Kuumettaki oli 38 astetta, varmaan enemmän kun viimeseen 10 vuoteen.

Tänään uskalsin jo kauppareissulle, matkoihin tosin meni kaks kertaa kauemmin kuin normaalisti ja silti hengästyin ja tuli hiki. 
Mutta selviydyin siitä reissusta. Hyvä minä. Huomenna sitte pitää palata 
töihin, en jaksa lähteä lääkärille hakemaan sairaslomaa, saati 
maksaa siitä hyvästä kun en saa sitten niiltä päiviltä palkkaakaan. 
Lepään sitten taas viikonlopun.

Muuten täällä menee ihan niinkun ennenkin. Paitsi että tuo irlantilain en kämppis muuttaa ens viikon lopussa pois, joutuu ettimään uuden kämppiksen..