Niinhän se on, että kerran kun vähän sairastuu niin käydään sitte kaikki läpi mitä vuosien varrella on jääny käymättä. Nyt sitten päällä (ilmeisesti) korvatulehdus, tms. Ainakin korva on ihan lukossa, ja toiseenkin meinasi eilen ruveta sattumaan. No ei kun lääkäriin taas..

Mulle tulee kaks asiaa päällimäisenä mieleen miksi ei oo kiva olla kipeenä. Ekana ja tärkeimpänä se, että ei oo kiva olla koko viikonloppua, tai muuta määrää päiviä, kotona yksin, tekemättä mitään ja menemättä minnekään. Kauppaa ja apteekkia ei tässä lasketa.. Toinen mistä en pidä on rahan kuluminen, käyt apteekissa ostamassa vähän kaikkea tarpeellista särkylääkkeistä antibiootteihin joita lääkäri määräsi varmuuden välttämiseksi. Tsädäm, olet juuri tuhlannut 85 euroa!

Mutta mulla on positiivinen katsomus nyt, ainoastaan korvat (just nyt) vaivaa, eli kun tänään käyn lääkärissä ja saan toivottavasti hyvät dropit, pääsen lauantaina juhlistamaan terveenä mun synttäreitä. :) Toivossa on hyvä elää ja kannattaakin elää..

Ei mulle sitten oikein muuta oo taas tapahtunut, yllättäen se tapahtumien määrä laskee suhteessa siihen kuinka paljon aikaa vietät omassa sängyssä peiton alla..