Nii, nythan on jo marraskuun alku. Taalla tuli joulukraasa kauppoihin ihan samantien Halloweenin jalkeen, ja aidit ja isat pakkaa ostoskarryja tayteen ettei vaan myohasty. Outoa ajatella etta pian on joulu, vastahan oli juhannus..

Taalla on kylma. Mie tiedan etta Suomessa on viela kylmempi, mutta piru kun taalla on oikeesti kylma! Aamulla on maa roudassa, ja heti kun menee ulos ovesta kosteus hyokkaa kaikkien miljoonien vaatteitten lapi luihin ja ytimiin. Tavallaan on koko ajan semmonen odotus paalla, etta koskas sita lunta tulee. Vaan eipa taida tulla. Mutta ainakin sillon kun on ollut kaikkein kylminta on ollut myos tosi hyva keli, aurinko paistanut, yms. Mutta kysykaa sitten kuukauden paasta onko irlantilainen talvi ihana vai.. vahemman ihana.

Jotkut teista kai tietaakin jo etta miulla oli pari tyohaastattelua tuossa ke-tanaan. Viimestaan maanantaina sitten kerron (kun itekin tiedan) etta onko suuntana Cork vai Dublin. Vaiko ehka joku kolmas tyonvalitysfirma.. Mutta siis toivottavasti maanantaina osaan sanoa teille kaikille sadoille jotka haluatte tulla kylailemaan, etta voitte ruveta ostelemaan niita lippujanne. Siis esim. Tiina silmat tarkkana! Ja jos joku tahtoo nain marraskuussa lahtea akkilahtoviikonloppulomalle ihanan aurinkoiseen Dundalkiin, ota yhteytta. ;) Oikeesti, jos ootatte liian pitkaan ette ehka naa ollenkaan tata ihanaa pikkukaupunkia. :P