Eihän tästä tule mitään, taas on melkein kuukausi mennyt ilman kirjoittamista. Isoin syy on luultavasti se etten jaksa ladata tänne noita kuvia kun se vie niin kauan. Mutta keksinpä viimein keinon kiertää sen. Pistänkin siis nyt vaan linkkejä kuviin, teille lisää hommaa ja vaivaa, mulle vähemmän.:P

Tästä näkee siis kuvia elokuun road tripiltä, tästä taas Galwaystä ja Aran saarilta. Toivottavasti kuvat näkyy, jos ei, niin sitten pitää varmaan keksiä jotakin muuta.

Tänne ei kuulu mitään normaalista poikkeavaa, syksy tuli tännekin ja sataa ehkä vähän enemmän kun kesällä. Talvitakkikin piti jo kaivaa esiin. On muuten tosi kätevää pistää rahaa aina takin taskuun ennen kun sen laittaa kaappiin kesä/talvilevolle. Nyt kesän jälkeen olen löytänyt jo n.20€, melkein niinkun lotossa voittaisi!

On muuten ihan tyhmää etten voi osallistua suomen lottoon, veikkaus.fi ei anna rekisteröityä ellei ole kirjoilla Suomessa. Jos nyt sattuisin voittamaan niin Suomihan siitä hyötyisi, kun maksasin opintolainan pois ja ostasin luksushuvilan jostakin Saimaan rannalta. Ja vaikkei voittasikaan, niin mielummin Veikkauksen hyväntekeväisyyteen sen muutaman euron laitan kun täkäläiseen vastaavaan. Heh, olipa omahyväisen ja itsekkään kuulonen lause..

Nyt lähden vähän ulkoilemaan kun kerrankin aurinko paistaa.

Hyvää isänpäivää kaikille iseille, varsinkin sille mun mielestä parhaalle!