Nyt on jo muka heinäkuun puoliväli, vaikka äsken vielä oli pääsiäinen. On jäänyt kirjottamatta vähään aikaan kun muka elämässä ei koskaan tapahdu mitään. Kaikki alkaa olemaan jo muka niin rutiinin omasta. Aamulla ylös ja töihin, töistä kotiin, illalla nukkumaan ja seuraavana päivänä sama. No okei, tuleehan sitä nyt käytyä lenkillä tuossa Phoenix Parkissa, siellä on peuroja vapaana, en oo vaan ite nähny vielä muuta kun papanoita.

Koitin myös käydä hankkimassa elokuvakortin, 20€ kuussa ja voi käydä kattomassa kuinka monta elokuvaa kun vaan haluaa. En sitten sillon saanut sitä korttia, ties mitä tiliotetta taas tarvittiin. Saa nyt nähdä meenkö ehkä tänään sen hakemaan vai jääkö ens palkkapäivään asti.

Juhannuksena muuten tehtiin Katin ja Ainon kanssa köyhiä ritareita. Hyviä tuli vaikka tehtiinkin irlantilasesta paahtoleivästä ne. Kermaa ja vadelmahilloa vaan päälle ja nam, oli ihan tosi hyvää. En kyllä ymmärrä miten muksuna niitä tuli syötyä vaikka kuinka monta, nyt jakso kaks ja toisen lopun jo joutu nielemään väkisin.

Eilen oltiin tiimin kanssa vähän ulkona tuulettumassa, joten nyt pitää varmaan koittaa keksiä joku tapa saada se pieni mies pään sisällä lopettamaan hakun käyttö..