Ihan normipäivä perjantaina. Olin aikeissa mennä töiden jälkeen suoraan kotiin mutta Maija sai ylipuhuttua ottamaan yhen oluen sen luona. Siinä tyttöjen kanssa istuttiin rauhassa kun sitte yhtäkkiä alko näkyä tummaa savua ikkunasta. Lähempi tutkiminen todisti että lapset oli laittanu roskiksen palamaa:873112.jpg

Siinä sitten vähän aikaa ihmeteltiin ja päätettiin että soitetaan palokunta paikalle. Mutta sittten tuosta kuvan alakulman lähettyvillä istui sellainen rempseä hieman alkoholisoitunut porukka joista yhdellä oli pistooli käsissä. Sitä se sitten tähtäili noihin puihin ja laitteli lipasta sisään. Soitettiin sitten poliisit samalla paikalle.

Mutta koska ollaan perussuomalaisia, uteliaita ihmisiä, jäätiin tietysti parvekkeelle kattelemaan että mitä tapahtuu. Irlannin tulevaisuuden toivot ja niiden nuo hieman humaltuneet kaverit sitten tietysti keksi että me oltiin niiden leikit lopetettu, ja niinpä me ei sitten uskallettu talosta pihalle. Eikun uusi soitto poliisille että tulevat hakemaan meidät sieltä pihalle. Lopputulos: joku siinä pidätettiin ja Suomi-tytöille kielto mennä kyseisen pihan lähelle, ainakaan vähään aikaan.

Tää on tätä irlantilaiseen ystävälliseen elämään tutustumista. En oo taisteluhalua menettäny, tuli taas paluu totuuteen vaaleenpunasista poutapilvistä.