Eilen tuli vähän surkuhupaisa olo kun bussissa istuin litimärät kengät jalassa palellen ja kattelin ikkunasta ulos. Ja sitten alko päässä soimaan sanat
"Tästä kesä voi alkaa, nosta tanssien jalkaa.."
Bussikuski kattoi vähän pitkään kun itekseni hihittelin siellä bussissa. Ja ne kengät on muuten vieläkin märät, oli pakko jättää ne kuivumaan kotiin ja ottaa vähemmän businessmaiset kengät jalkaan.

Aloin opiskelemaan eilen töissä, täällä on valehtelematta tuhansia kursseja joita voi periaatteessa suorittaa, riippuen omista työtehtävistä ja siitä mihin tahtoo suuntautua. Myös esimiehen hyväntuulisuus vaikuttaa sillon jos kurssi on maksullinen. Mutta mie nyt rupesin opiskelemaan semmosia Windows XP-kursseja, tässä hommassa siitä on hyötyä sekä sitten jos ja kun tästä muita hommia saan. Ja mitä tahansa työtä hakiessa on aina kiva kun on todistuksia. Tässä maassa kun noi lukio- ja AMK-tason atk-kurssit ei oo kovin tunnettuja.

Lauantaina piettiin Maijan synttäribileet, ja ainakin mulla oli hauskaa. Siis siihen asti kun rupes väsyttämään. Ja tämä siis ennen kun mun tiiminvetäjä ehti sinne bileisiin asti että oisin voinu nauraa sille kun se on ollu humalassa.. No, ensi kerralla sitten.