Mie lisäsin tän blogin blogilista.fi -sivulle. Ja hei, miun blogia tilaa jo yksi ihminen! \o/ Vähän miulla nyt on ylpeä olo, nousee varmaan heti päähän.. Eli ei.

Kävin tänään (taas) tohtorilla. Se oli jo kolmas kerta kolmen viikon aikana, samasta vaivasta. Nyt jo alko herra tohtorikin vaikuttaa melkein huolestuneelta. Se ihmetteli että mikä pöpö mulla on kun ei tunnu kuurit auttavan. Eli siis kurkussa on joku tulehus. Fiksu vieläpä, se vaihtaa vuoroviikottain puolelta toiselle. Tänään sitten otettiin näyte tuolta kurkusta ja vaihteeksi ensi torstaina tohtoria moikkaamaan. Sainpahan myös jopa viikon mittasen lääkekuurin, tuplasti vahvempaa kun aiemmat, kuulemma. Toivotaan siis että tää sairastelukierre loppuisi jo.

Tänään meinasin muuten myöhästyä töistä. Tai se miun yleensä käyttämä bussi meni kyllä ohi, mutta kerkesin onneks myöhäsempään ja ajoissa töihin. Mutta enpä muuten ole moneen vuoteen pukeutunut ja herännyt (tuossa järjestyksessä) seitsemässä minuutissa.

Ainiin, huomenna on taas perjantai. Uhkasin pakottaa äijän kattomaan Menolippu Mombasaan miun kanssa, Raid jo katottiin, siitä se ainakin tykkäs. Saa nähdä miten vähän erityylinen Suomileffa uppoaa. Ja lauantaina yritän ainakin mennä äänestämään. Jos siis ei hirveesti sada/väsytä/vituta. Myöskin se pitää ottaa huomioon etten ole vielä viittinyt tarkistaa missä päin tarkalleen Dublinin Suomen lähetystö löytyy. Tai siis kaupunginosa on selvillä, mutta..

Ja ja ja, mitäs muuta.. Hyvää naisten päivää! Nää meiän tiimin pojat on ihan mälsiä, kukaan niistä ei ole muistanu koko päivää. Ihan tyhmiä.

Koitin muuten eilen käydä rekisteröitymässä lääkärille, kun tässä maassa se on ikään kuin pakollista jos tahtoo sairastaa silloin kun Ibarin oma lääkäri ei ole paikalla. Menin siis lähimpään lääkäriin jonka virastotädin antamalta listalta löysin. Kävimme seuraavan keskustelun:
Hoitsutäti: Hei, ootko ok?
Ulla: Tarttis rekisteröityä lääkärille.
H: Ai minkä takia? Tarviitko lääkäriä tänään?
U: Ööh.. En tartte..
H: No miks sie sit haluat rekisteröityä? Ootko yksityisasiakas?
U: Häh? Siis en oo mikään yksityisasiakas..
H: No miks sitten haluat rekisteröityä?
U: No.. Siis.. Jos vaikka tuun kipeeks..?
H: Joo no sitte vaan tuut tänne jos oot kipee. Ei tänne tarvii rekisteröityä!
U: Ai.. Jaaha.. Selvä.. Kiitti hei.
H: ...

Taidan ettiä toisen lääkärin, on jo tottunut tän maan systeemeihin niin ettei luotto pelaa paikkoihin joissa ei tarvii muka rekisteröityä.. Ja miten niin oisinko yksityisasiakas? Ne varmaan maksaa enemmän hoidoistaan kun normiasiakkaat. No thanks..