Niin sitä sitten siirryttiin kesäaikaan. Ja arvatkaa kuka oli myöhässä töistä.. No minäpä tietysti. Tosin vaan 45 minuuttia, ja team leader sanoi että voin kuitata sen sitten talviaikaan siirryttäessä tulemalla liian aikasin paikalle.. :P

Eli siis ei ollut niin vakavaa tuo myöhästyminen, johtuen luultavasti myös siitä että en tämän neljän kuukauden aikana ole ollut kertaakaan myöhässä. Ennen kuin tänään. Ja sekin vielä, että olin ainoa meistä kaikista tässä tiimissä joka tunnusti unohtaneensa siirtää kelloja. Muut on kuulemma vaan selitelleet että taksi tuli (tunnin) myöhässä..

Mutta ainakin viikonloppu oli kiva, lauantaina käytiin taas reippailemassa puistossa ja illalla väsytti kyllä ainakin allekirjottanutta niin että piti mennä jo ennen kymmentä nukkumaan. Ja sitten sunnuntaina pidettiin siivouspäivä (kyllä, minä siivosin myös vaikkei edes ole oma kämppä), ajeltiin nurmikkoa, siivottiin takapihaa, putsattiin keittiöstä jääkaappi ja hella ulkoa päin, lakastiin lattiaa, jne. Seuraavalla kerralla sitten siivotaan jääkaappi ja uuni. Niin, ja sitte mie kokkasin kanarisottoa joka tosin meinasi epäonnistua kommunikaatiokatkoksen takia. Hyvää siitä silti tuli..

Mie oon muuten saanut kolmen viikon aikana säästettyä 400 euroa, vaikka en viime viikolla säästöön saanutkaan mitään. Tosin tänään saattaa joutua käyttämään 60 euroa noista säästöistä kun pitää mennä O2-liikkeeseen kysymään paljonko säästäisin jos siirtyisin laskutettaviin asiakkaisiin sen sijaan että ostaisin aina puheaikaa. Ne nimittäin sieltä soittelivat että käytän keskimäärin 150 euroa kuussa noihin puheaikoihin, laskulla pääsisin about neljälläkympillä samoilla puhelu- ja viestimäärillä. Ja mihinkö sen 60€ sitten tarvii? No siihen että saa uuden puhelimen! Nokia 6111 (muistaakseni) maksaa laskuliittymällä 59 eeroa. Pakkohan se on..

Mutta sitä ennen salille!