Palailin taas töihin joten voin taas päivitellä tätä miun äärimmäisen jännittävää elämää teillekin.

Mariia, Jaana ja Mikko oli täällä miun vieraina perjantai-illasta keskiviikkoaamuun ja miulla ainakin oli hauskaa, vaikka säät ei todellakaan suosineet oikeen millään. Tuli lunta, räntää ja vettä sekä tuuli koko ajan. Mutta kyllä se aurinkokin taisi silloin tällöin vähän lämmittääkin.

Perjantaina mentiin suoraan nukkumaan kun Jaana ja Mikko oli saatu vastaanotettua lentokentällä, lauantaina sitte ampastiin kohti keskustaa (kuten moni muukin), haettiin Mariia bussiasemalta ja käytiin syömässä vähän aamupalaa. Lauantaina oli Patrikin päivän paraati ja oltiinhan me sen paraatireitin varrella yhteensä varmaan yli kaks tuntia, tosin paraatia kestettiin katsoa vaan joku vajaan tunnin verran. Illalla oli sitten tiimikaverin luona bileet, mistä siirryttiin tsekkiläisen(?) yökerhon kautta illan viimeseen normaalibussiin ja kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina kävästiin keskustassa mutta siellä oli niin pirskatin kylmä että mentiin vaan äkkiä kotiin. Jäi myös sunnuntai-illan ilotulitus näkemättä vesi-räntä-lumisateen takia. Maanantaina mentiin sitten ensin Jamesonin vanhalle viskipanimolle kierrokselle ja sieltä kohti Howthia missä syötiin perinteinen pubilounas/päivällinen ja juostiin sitten iltapimeässä pakollinen kierros Howthin laiturissa tuulen tuiverruksessa. Selvittiin sentään hengissä, kenenkään nenää tai sormia ei tarvinnut amputoida paleltumisen takia, eikä kukaan lentänyt tuulen mukana mereen.

Tiistaina saatettiin Mariia bussiasemalle ja bussiin asti, sitten mentiin vähän shoppailemaan. Penneys tuli koluttua aika tarkkaan läpi ja olihan miunki pakko jotain itellenikin ostaa.. Sitten syötiin astetta terveellisemmin kotona. Pitsaa. Aikanen ilta ja nukkumaan. Ja aamulla sitten lähti ne viimesetkin vieraat..

Toivottavasti teille kolmelle + Maikulle ei ole tullu hirveitä traumoja tästä kylmyydestä.. Oikeesti, täällä on ollut tosi lämmin, se kylmyys vaan tuntuu tulevan sillon kun on vierailijoita tulossa. Seuraava(t) saakin sitten tilata lämmintä säätä tulopäiväkseen.

Sitten vielä jokunen kuva, mulla on kamerassa kuvia vaan lauantailta, ehkäpä Jaana ja Mikko kehtaatte pistää jokusen kuvan miulle muilta päiviltä?

464829.jpg
Siellä oli Shrek.. Humalassa ehkä kun sitä noin taluteltiin.. :P

464831.jpg
Ja sotapoikia, ihan tuli Valkealan ajat mieleen..

464832.jpg
Ja soittajia oli hirveesti paljon.

464833.jpg

464834.jpg
Ja monstereita ja mörköjä. Ihan oikeita!

Ja illalla oli sitten kaikilla hauskaa:
464836.jpg
VV:llä oli kivaa,

464835.jpg
Maijalla oli kivaa.. (Kerro Maija jos et taho tätä kuvaa tänne, mie kyllä kuitenki tykkään tästä.. :)

464837.jpg
Ja kai miullakin..