Kerronpa teille nyt jotakin itsestäni. Oppitunti siis teille kaikille miehille jotka tietysti haluaa mun kanssa seurustella.. :P

Mua voi monella eri tavalla koetella, suurin osa vastoinkäymisistä ja erimielisyyksistä sun muista ei mua haittaa. Joidenkin mielestä se on ehkä tyhmää, kun ei itse jaksaisi katella. Toiset taas kestää vielä enemmän kun minä. Mutta mullakin on se raja minkä yli en enää jatka. Jos mies lyö tai pettää niin se on sitten siinä.

Ja siihenhän se sitten päättyi äijän kanssa. Sen verran pitää antaa tunnustusta että kuitenkin myönsi asian suoraan ja ei tuota kaksinaamasuutta kovin kauaa jatkanut. Se ei kuitenkaan paljoa auta, tällä hetkellä on tuo äijä sen verran vastenmielinen ajatellakin että en kyllä ihan heti halua nähdäkkään.

Mutta muuten fiilis on yllättävän hyvä, oli tosi hauska viikonloppu. En ollut käynytkään kavereiden kanssa kunnolla ulkona aikoihin, joten kävin sitten pitemmän kaavan mukaan. Josko sitten taas koittaisi näin viikolla vähän rentoutua kun taas viikonloppuna taitaa joutua Riinan ja Renaldon kanssa muistelemaan Dundalkin kynäaikoja. :)

Elämä on joskus perseestä, mutta jos kutittaa niin raavitaan.