Taas on lauantai, pitaa odotella etta kamppis tulee hakemaan miut taalta nettikahvilasta. Se hukkas avaimensa eilen ja pitaa menna teettamaan uusi. Kylla, normaali ilta ulkona eilen, pari olutta ja tanssia, mikapa sen kivempaa.. Halpa ilta oli tosin, 3,5 euroa taksiin, yhteensa 5 euroa oluisiin (ostin ite kaksi, loput tarjosi mukavat miehet :P ) ja 12 euroa yokerhon sisaanpaasyyn.

Mie en yleensa hirveesti tykkaa yokerhoista, yms. mutta tuo missa oltiin eilen, oli mukava paikka. Ymmarran ainakin miksi siella pojat tykkaa tanssia. Ylapuolella on nimittain lasinen kaide, ja jos tytolla on hame paalla ja kyseinen tytto on lahella tuota lasista kaidetta, tanssilattialle nakee aikas hyvin minka variset alkkarit tuolla tytolla on, jos on ollenkaan. No, kivaa oli vaikken noita tyttojen alkkareita bongailekaan. Joka kerta kun ollaan oltu ulkona taalla, mie oon paassy juttelemaan paikallisten kanssa. Eilen illalla yks paikallinen vaitti etta a) mie naytan irlantilaiselta ja b) mie kuulostan britilta. Kaveri tais olla aikas humalassa. :)

Ainut huono puoli tuossa kyseisessa yokerhossa (nimeltaan Amber) on se, etta kun normaalisti Irlannissa mennaan ulos tupakalle, tuolla oli sellanen pieni koppi tupakointia varten. Jos ootte koskaan olleet tayden junan taydessa tupakointivaunussa, voitte kuvitella minkalaista tuolla oli. No, parempi olla valittamatta, kukaanhan ei mua pakottanut polttamaan. Olut oli kuitenkin tuolla halpaa, 2€/pint.

Ainiin, tata blogia kay joka paiva lukemassa ainakin yksi ihminen, ja kuten tiedatte, mie oon utelias tapaus, eli jos vaikkapa jokainen joka taalla kavasee, jattaisi viestin tuonne kommentteihin niin miun uteliaisuus olisi tyydytetty. Eli siis, kuka sina olet joka tata juuri nyt luet? :)