Uskomatonta etta kaksi viikkoa on jo mennyt, ihan huomaamatta vielapa. Ja mitahan on tapahtunut.. Noh, ostin uuden puhelimen (Nokian tietty), liityin kuntosalille, kavin paivan reissulla Dublinissa ja tein kovasti toita.

Toissa on ollut mukavaa, tosi hauskaa porukkaa siella. Perjantaina oli Hollantilaisen tyton synttarit ja paikalla oli varmaan 30 henkea. Halpa ilta, ei tarvinnut menna baariin, maksoin ainoastaan 5 € taksista. Taalla kun taksimatka maksaa aina 5€, menit sitten mista tahansa minne tahansa kaupungin sisalla.

Kaikki tietysti odottaa kovasti kuvia taalta, ensi viikolla sitten pystyn niita varmaan tarjoamaan, kunhan saan otettua kuvia myos tuosta miun uudesta kodista. Tahan mennessa ei oo hirveasti jaksanut kuvia ottaa, kun kaikki on uutta ja jannaa ja toiden jalkeen vaan haluaa nukkumaan.

Mutta ilmottelen itsestani taas kunhan ehdin ja jaksan. Olkaa kiltisti!

PS. Arvatkaa kuka ansaitsi toissa pullollisen viinia JA 10€ shoppailurahaa Dunnesiin, joka on ehka maailman halvin paikka ostaa ruokaa, vaatteita, yms.. Tai siis, Penneys ja Dunnes on about yhta halpoja vaatepaikkoja, but you get the point..