Saatiin vihdoin netti tanne kotiinkin, joten nyt ehka paasette kuulemaan juttuja enemman ja useammin.. Niin, ja eilisen Dublinin reissun ansiosta paasette nakemaan ennen julkaisemattomia kuvia, jopa kuvia joihin ei liity alkoholi millaan tavalla. Uskomatonta, eiko?

238356.jpg
Tama kuva otettiin jo ehka pari viikkoa sen jalkeen kun saavuin tanne. Osa ehka on huomannut, etta miun osotteessa on sanat "blackrock road", tuo tie yllattaen johtaa kylaan jonka nimi on Blackrock. Matkaa kavellen on puolisen tuntia, mutta eihan se ole matka eika mikaan etta paasee raikkaiden merituulten aareen. Ja kuten huomaatte, nuo kivet on aika mustia.. (black rock= musta kivi)

238358.jpg
Noin 90% kerroista kun oon kaynyt Blackrockissa, on ollut laskuvesi ja ranta nayttaa joltain hiekkarannan ja mutavellin sekotukselta. Nousuvesi kun ilmeisesti saapuu vaan yolla, tms. Kylla, olen kaynyt katsomassa merta yolla, ja kylla, se oli korkealla (korkein nousuvesi vuosiin = syy miksi vaivauduin paikalle) ja kylla, otin silloin kuvia, mutta ei, ne ei ole hyvia. Ne on pimeita. Koska oli yo.238407.jpg
Tassa ehka ainut kuva joka onnistui sina iltana, mie ja Ellis rantavallin vieressa. En nyt muista kuka otti kuvan, mutta kys. henkilo kuitenkin seisoi vallilla, toisella puolella raput, ja toisella puolella oli metrin syvyydelta merta..

238380.jpg
Tan talon oottekin jo kuvissa nahneet, ja tiedan etta jotkut oletti etten ikina nayta makkarista kuvaa (koska se on liian sotkunen?!?!) mutta HAH, tassa on mun makkari, siistimpi kun kukaan ikina ois voinut kuvitella. Tossa nakyy myos mun "uusien" stereoiden toinen kaiutin. Samat stereot palveli kaksissa ekoissa bileissa ja kun ne sitten mun synttarikemujen jalkeen jai makaamaan meian olkkariin, ostin ne pois. 25 euroa satasen stereoista, ei paha. ;)

238383.jpg
Ja koska mie tiian etta te kaikki niin tykkaatte katella miun naamaa, niin tassa sita ois vahan lisaa. Piti pistaa taa kuva kun jostain syysta miulla ei oo yhtaan kuvaa pelkastaan itestani. Kuvassa siis Cosimo, italialainen melkein-teini (20-v, kayttaytyy kuin 15-v tytot, ehka se on sita italialaista mentaliteettia, tms.)

238382.jpg
Tama kuva on meidan takapihalta, kaunis nakoala tehdasalueelle. Mutta joskus sekin voi nayttaa kauniilta..

IMG_4147.jpg
Meidan takapihalla kasvaa myoskin sienia, kivaa. Viela ei oo kukaan koittanu tehda noista sienista soppaa..

IMG_4156.jpg
Kaytiin tosiaan Dublinissa eilen, asumismessuilla. Riinan poikaystava ( jota saadaan kiittaa myos tasta nettiyhteydesta) sai ilmaislippuja sinne, joten pitihan siella kayda. Siella oli kaikkea hyodyllista, kuten porealtaita, biljardipoytia ja soittimia. Riina naytti meille miten sita rumpua lyodaan.. ;) Hienot messut oli kylla, tosi mielenkiintosia juttuja (oli siella siis ihan normaalejakin asumisjuttuja) ja saatiin ilmasta vessapaperia kotiin vietavaksi!

IMG_4155.jpg
Siella oli myos tama uusinta uutta edustava sauna.. Ei turhaa vedenheittelya, koska siina ei ole ollenkaan kiuasta. Kuvassa oleva sauna on yhdelle hengelle. Ainoat kolme huonoa puolta, jotka keksin tuolle saunalle oli 1) mita siella saunassa sitte on tekemista jos ei voi edes loylya heittaa, 2) mihin sita olutta voi heittaa etta saa kivan ruisleivan tuoksun ja 3) onko se edes oikea sauna kun se lampiaa vaan 75 asteeseen?

Mutta eipa miulla muuta talla kertaa.. Ihmetellaan taas :)