Sunnuntaina kyllästyin ainaseen Dublinissa oloon ja reissauksen suunnitteluun, otin taas bussin alleni ja tällä kertaa suuntasin Waterfordiin. Sisäkaupungista en paljoa kuvia ottanut, siellä oli peri-Irlantilaiseen tapaan taloja ja kirkkoja sekä jokunen pubi. Joki oli jonkusta vertaa isompi ja leveämpi kun tuo kotosa Dublinia halkova Liffey, ja oli aika hupsun olonen kontrasti, kun joki on isompi kun Dublinissa mutta väkeä kuitenkin vähemmän. Mukavan olonen paikka kuitenkin, aion mennä uudestaan,mielellään autolla.

Tässä taas kuvasatoa:
1005407.jpg
Jo tuosta kuvanottopaikalta laituriin tais olla yks Liffeyn leveys..

1005420.jpg
Aurinkokin meinas välillä paistaa. Vaikkei paistanu, niin ei sentään myöskään satanu.

1005424.jpg
Värejä oli rakennuksissa jo keskustan alueella enemmän kun Dublinissa, ja muutenkin oli rauhallisemman olosta, vaikka kyseessä melko vilkas turistipaikka.

1005411.jpg
Tuosta tuon patsaan, tms takana näkyvästä risteyksestä pääsee kääntymään ihan keskusta-keskustaan mistä näytti löytyvän kaikki tärkeimmät vaate- sun muut hömppäkaupat.

1005427.jpg
Ihan nimenkin perusteella Waterford on vesipainotteinen kaupunki niin on tuollaset hauskat katulaputkin tehty.

1005415.jpg
Siellä oli sunnuntaina jonkinlainen hyväntekeväisyystapahtuma jossa mm. nuoret kävi vähän näyttämässä miten sefreestailaus sujuu, vauhdikasta oli..

1005418.jpg
Vaan kyllä tämä pikkuäijä oli mun lemppari. Huono kuva, kyllä tuo heitti volttia ja seiso yhellä kädelläkin..

1005423.jpg
Tapahtumaan kuului myöskin ankkakisa, nuo keltaset vedessä on kylpyankkoja, jotka piti uintikisaa tuolla joessa. Vähän hitaita olivat joten en voinnu seurata kisaa loppuun asti, mutta kuulemma tuo keltanen tossa keskellä sen voitti. Tässä sai muuten lyödä vetoa voittajasta, onnekkain voitti hotelliviikonlopun. Ja kaikki ankat siis tavallisia keltasia kylpyankkoja..

Hauska reissu oli, ens viikonloppuna on sitten Halloween ja rakettien räjähtelyä. Pelolla odotetaan mitä tapahtuu..