Vihdoinkin on se päivä jota oon odottanut koko viikon. Kahteen viikkoon en oo nukkunut enempää kuin 6.5 tuntia yössä ja viikonloppua on kyllä taas odotettu. Josko tänä viikonloppuna sais jo oikeasti nukuttuakin.. Paitsi ei lauantaina kun Maija mokoma päätti täyttää vuosia ja sitä pitää juhlia. Mie alan vakavissani harkitsemaan karkaamista Tiibetiin omien synttärien aikaan, ei kehtaa enää niitä hirveesti juhlistaa.

Tiina on tosiaan tulossa kylään (jo!) ens viikolla. Mulla on kaikki hyvin suunniteltuna. Siis se, että oot tulossa kylään ja nukut meillä. En oo sen enempää suunnitellut. Eikä oikein voikaan, jos sää on tämmönen kun nyt on ollu, ei paljoa auta suunnitella kun sää on kuitenkin suunnitelmia vastaan. Esim. suunnittelen viettäväni päivän sisällä kun on satanu koko viikon; aurinko alkaa paistamaan ja ulkona on noin 30 astetta lämmintä.

Mutta siis shoppailla voidaan, tuolta keskustastahan niitä vaate- ja kenkäkauppoja löytyy. Mie en niistä paljoakaan tiedä kun taitaa noin 99% vaatteista olla Penneysiltä tai Dunnesilta. Mie en tahdo käyttää viittä euroa enempää paitaan. :P Toisaalta, oishan se kiva että vaatteet ei hajoaisi pieniksi kangaspaloiksi kymmenennen pesun jälkeen..

Ja sitten JOS on hyvä ilma ni vien Tiina siut raitisilmaulkoilemaan Brayhin ja sitte ehkä käydään vähän tuolla iltaa viettämässä erikoisemmin, en kerro vielä miten. Ja miksen kerro? Koska en oo vielä keksinyt miten..

Ja niin, kerrohan tahdotko että tuun sua vastaan lentokentälle vai nähdäänkö vasta keskustassa?

20. päivä sittenkin Suomeen. Ja äijä tulee mukaan. Jännittää vähän miten käy. Onneksi äijä osaa jo Suomea kun on kuunnellut mun puheluita. Osaa jo sanoa "moimoi", "kiitos", "mitä" ja "vi**u".

Oikeesti, oon jo melkein ottanu kuvia tosta uudesta kämpästä!