Tänään tein jotain mitä en ole tehny ainakaan kahteen vuoteen: pesin ikkunoita! On niin saakelin hieno ilma ja hyvä mieli niin kotiin tultua tein ruokaa (Kunnon suomalaista ruokaa, hernekeittoa, Turun punasta sinappia ja ruispaloja) mistä tuli vielä parempi mieli ja aattelin sitten että jaaha, ois kyllä aika pestä tässäki talossa ikkunoita. Pesin sitten loppupeleissä vaan muutaman, tuolta olkkarista takapihan oven ja viereisen ison ikkunan sisältä ja ulkoa, ja keittiön muut ikkunat vaan ulkoa. Seuraavaks sitten tässä jonakin muuna päivänä pesen ne sisältä, ja sitten pitäskin keksiä miten sais yläkerran ikkunat pestyä. Ja tietty noi "terassin" ovet ja ikkunat ja ulko-oven lasi pitäs pestä. Pojat saa sitte kyllä ite pestä omat ikkunansa.

Tänään saatiin töissä muutenkin herkutella suomalaisilla jutuilla, oli suklaata ja salmiakkia. Ja sitten pienen väittelyn jälkeen sain myös maistaa norjalaista suklaata. Sen oisi kuulemma pitäny olla "miehekästä" suklaata, mutta en ees tiedä millasta semmonen miehekäs suklaa sitte on. Toi ei ainakaan kovin miehekkäältä maistunu. Ellei miehekäs suklaa sitten oo nimenomaan semmosta tosi makeeta suklaata kuten toi oli.

Oli kyllä tosi kiva päivä pitkästä aikaa. Töissäkään ei edes missään vaiheessa jaksanu vituttaa. Saattaa johtua siitäkin ettei koko viikonloppua maannu sängyssä. Eilenki oli niin upea keli, että mentiin Katin ja Mervin kanssa Howthin markkinoille. Ihan kuuma tuli auringossa ja takki tuntu olevan ihan liikaa välillä. Saa sitten nähä miten kuumalta tuntuu torstaina kun pääsen viettämään ekan päivän Kroatiassa. Tänään kattelin, että siinä 20 asteessa oli ollut niissä kahessa kaupungissa missä meinaan lähes kaiken ajan viettää.

Ja niin, ihanaa päästä lomalle! En oikeesti malta odottaa, en oo pitkään aikaan odottanut mitään matkaa ja lomaa näin paljon. Toisaalta, Kroatiaan(kin) oon jo vuosia halunnut päästä. Se on tavallaan ollut samanlainen "pakkomielle" kun Irlanti. Tänne vaan on ollut jotenki helpompi päätyä. Mutta tavallaan jännittää mennä tuonne, ei oo oikeestaan mitään tietoa mitä odottaa mutta kuitenkin on mielessä joku tietynlainen kuva mitä odottaa sitten näkevänsä.

Mutta nyt tämä tyttö alkaa pakkaamaan!