Jaaha, nyt on semmonen olo, että piakkoin tämä tyttö joutuu ihan yksin vastailemaan ihmisten epämääräsiin puheluihin ja teeskentelemään että tiedänkin jostain jotain. Mikä siis ei tod. pidä paikkaansa. En mie vieläkään osais a) omaa konetta ostaa tai b) sitä korjailla, päivitellä ja fiksailla. Mutta ainakin oon oppinut kuulostamaan fiksulta.

On muuten outoa miten nopeasti tottuu jonkun ihmisen seuraan. Parin viikonlopun, yhden joulun ja uuden vuoden kun vietti saman ihmisen kanssa niin nyt olikin viime viikonloppuna pallo ihan hukassa. Toisaalta, kävin Dundalkissa vähän rellestämässä, siis _todellakin_ vähän, ja lauantaina pääsin ekaa kertaa IBM:n porukan järkkäämiin bileisiin. Kivaa oli, ja uusia bilesuunnitelmiakin tuli tehtyä hurjasti. Mutta silti.. toisaalta, perjantaihin on vaan muutama päivä aikaa. :)

Ruvetkaa vaan hyvät ihmiset lomianne varailemaan tänne päin, en ihan hetkeen ole ainakaan suunnitelmien mukaan Suomeen takaisin muuttamassa. Eli ilmotatte vaan päivämäärän milloin päästään pubikierrokselle. :)

Niin, ja ihmiset Hki & seutu: 1) Mihin voi siellä päin jättää auton, kun mie en taho ajaa Hesan keskustassa?
2) Olettehan jooko jooko kotosalla iltapäivällä sillon perjantaina niin teitä pääsee näkemään. :)